Aug 5, 2007, 10:08 AM

БЪДИ 

  Poetry
534 0 6
Бъди розов аромат, изпълнил деня ми,
далечен спомен от болезнена мечта.
Бъди вихрен танц и насити съня ми
с преливаща от страстни ритми красота.

Бъди щастие, от приказка излязло,
вълшебна фея с очи за мен блестящи.
Бъди нежно цвете, в сърцето влязло,
запалило огън с пламъци искрящи.

Бъди винаги част от най-висша сила,
сладък плод на божествената светлина.
Бъди любовта златна,  за мен най-мила,
безценен извор на безкрайна доброта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??