Mar 19, 2020, 5:32 PM  

Бъди до мене тази нощ, Любима 

  Poetry » Love, Authors song
657 1 3

Не искам тази нощ да те мечтая -

душата ми умира в самота!

Без дума топла цялата омая

превръща в болка всяка красота.

 

Желал бих тази нощ копнеещ ласки

да има на кого да се раздам

Нощта е мрачна, ала с цветни краски

ще бъде в мен, ако и ти си там.

 

Да бъде ден и да пребъде Радостта

родена във усмивките на хората...

Пред щастието е безсилна старостта,

дори от нея да се ражда в нас умората.

 

До теб усещам как напира Пролетта

Разцъфва в цветове, разлиства клони...

И вятърът разнася аромати!

 

Живея с Тебе под властта на Младостта

Воюват в мене чувства легиони!

И осъзнавам бавно страсти несъзнати...

 

/На Златка!/

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??