May 28, 2006, 11:01 PM

БЪДИ ЩАСТЛИВА 

  Poetry
806 1 1

Коя си ти... Коя ще бъдеш...
Къде животът ще те отведе...
Жена ли си или чудна самодива
Дали... дали ше си щастлива

Дано... дано не те боли...
Знай - розите са със бодли
Въпросите са ледени стрели
Неефимерното е в нас, нали ?!

Сега си тук, сега си с мен
Всеки друг миг е незначим
До утре... тогава ще сме други

Утрото идва - но не плачи
Утрото идва - ще бъдем сами
Прегърни ме... и ме целуни

Кой бях аз... Коя бе ти...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??