Aug 17, 2008, 7:32 PM

Бъркотия 

  Poetry
570 0 1
 

Редя думи

и не мога да спра,

ръката ми се движи

сама,

 не се нуждае от рими,

за да се влюби

в следата, която оставя...

Сякаш така,

с разпилените думи,

споделям част от

уморения си мозък,

претрупан

от една

всъщност проста

главоблъсканица...

Имам въпроси,

на които знам отговорите,

но те не ме водят

до нищо,

до никакво решение...

Музиката ме побърква,

разчувства ме,

възбужда ме,

съблазнява ме,

кара ме да се движа,

но сякаш само на листа

мога да се впусна в онзи танц,

който смело да нарека

                                                                        мой...

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??