Jan 23, 2010, 6:17 PM

  Poetry
582 0 5

Погледът ми се загубва във безкрая,

дланите ми стават на небе,

мислите са шеметна омая,

всеки дъх е с цвят на кадифе.

© Енея Ендимион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??