Jun 25, 2007, 1:37 PM

:) 

  Poetry
522 0 3
Съжалявам, че съм лоша, непокорна.
Ъгли без чет в характера ми има.
Жилят и болят думите ми,
ала най-вече заради искреността.
Любовта може само да ме излекува!
Яви ли се - ще спра
в жестоки рими да рисувам реалността.
Ала този лек е поизчерпан...
Мисията невъзможна!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??