May 30, 2007, 2:13 PM

* * * 

  Poetry
612 0 5
Спокойствието върна се. Отново.
В живота ми така красив...
В живота, пълен с изненади,
щастлив понякога, понякога трънлив...

Но там е красотата... в неизвестността,
в тръпката, в мечтите, в лудостта...
А сърчицето бие, бие, бие...
до ярост, до забрава... Суета!

И хората се срещат... И разделят,
поемайки по своя път...
Остава само споменът, копнежът,
носталгия... Но те вървят!

Вървят напред с надежда... с порив,
с въпросите нестихващи... дори за миг...
Вървят с болката, с радостта. И молят
вълшебството да продължи!!!

© Детелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??