Sep 16, 2008, 1:57 PM

*** 

  Poetry » Love
682 0 4
 

Пеперуди пърхат в твоите очи

и примамлива нежност ме тегли.

Скрит във ласките от лъжи,

друга мечтаеш - не търсиш мене.

Аз съм! Поеми дъх и ме виж.

Тук съм, близо до тебе.

Истинска, вярна и млада,

нося звезди във косите си.

Да ме докосваш - копнея

да бъда със тебе - ала сама съм.

Щом не за мене дошъл си -

мъничко ще почакам!

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??