Dec 3, 2020, 2:46 AM

* * * 

  Poetry » Other
394 2 6

 

* * * 

Ще бъде чисто и добро.
Като снежинка бяло.
Ще носи името на Бог.
Ще бъде одеяло 
за всяка мръзнеща душа,
за всеки сън кошмарен...
Ще дойде тихо, със снега.
И дълго ще остане.
От всяка лепнеща тъга
душата ще очисти.
Ще трансформира във сълза 
дълбоките ти мисли.
Сърцето ще успокои.
Умът ще се избистри.
И няма да си сам, помни!
А с всички свои истини. 

...И с нещо чисто и добро.
Като снежинка бяло.
Във него ще познаеш Бог.
И любовта си. Цялата. 

 

Павлина Соколова
 

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??