Oct 22, 2021, 9:50 PM

Царството на желанията 

  Poetry
190 0 0

Искам, когато прибирам се вкъщи,
моята дама да бъде добре.
Искам, когато небето се мръщи,
ние да пием горещо кафе.

Искам, когато тъгувам и плача,
тя да ми бъде опора добра.
Искам да гледаме заедно здрача,
нежно допрели ръка до ръка.

Искам, когато от друга ревнува,
пламък в очите да грее за мен.
Искам, когато я сутрин целувам,
двама да бъдем в любовния плен.

Искам, когато луната заспива,
ние да бъдем отново деца.
Искам да зная, че тя е щастлива
в тази красива любовна игра. 


 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??