Jan 16, 2018, 11:33 PM

Causa perduta 

  Poetry » Phylosophy
562 0 0

Нещастието прави ме щастлив.
Единствено, то кара ме да пиша.
Дори и всяко вдишване да е
по-трудно от преди. И всеки ден
по-сив да бъде от предишния.
И всеки смях да се превръща в хрип.
Дори и всяка бръчка по лицето ми
да не е от усмивка. Единствено,
нещастието прави ме щастлив.
Без него щастието няма смисъл.

© Тодор Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??