Feb 12, 2013, 10:55 AM

* * * 

  Poetry » Love
515 0 0

Съществуваш ли, кажи, всичко в мен ехти...

Съществуваш ли, кажи, и раната в гърдите ми

излекувай без отново да ме боли...

Съществуваш ли, кажи, прошепни името ми,

когато дъждът започне да вали...

Съществуваш ли, кажи,

и нека  двама с теб се превърнем в едно цяло

без това да ни нарани....

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??