Aug 24, 2019, 3:58 PM

***=+= 

  Poetry
299 0 0

това е моята песен
пълна с шарени листа
с шепота на вечер
с дивата луна

 

в първия куплет се пее
как заблещука светлина
как розата след нея рече
това е бъдещата прелестна звезда

 

после лястовички чуруличкат
след изгрева красив
а слънчо с лъчите си облича
моят речетатив

 

вълните зашушукват по морето
с най - нежния си глас
о ти превъзходна молекулко
възпей мъничко и нас

 

а гибелния гняв
о Боже мой
реве с пълен глас
не съм ли твой 

 

всичко се подрежда 
с последния куплет
има някаква надежда 
щом с дявола си чукнах пет

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??