колко често
се нуждаеш
споменът
да те подпре
сякаш е стена?
колко често
се нуждаеш
да спреш
по средата?
колко често
се нуждаеш
да те настигне
вятъра от мечти,
че своите
да подновиш?
колко често
губиш представа
за времето
на прогреса
и се връщаш
за още?
колко често
поглеждаш
към мен
с очи пълни
с любов?
колко често
искаш
ръката ми
в своята?
колко често
си представяш
спасението
с лице?
© Слънчоглед All rights reserved.