Jan 21, 2008, 9:28 PM

Целта оправдава средствата?! 

  Poetry
1513 0 11
Любимата нощ (от онези еднаквите) -
пълен бар, цветни лампи и ром,
лимонено-френски усмивки по масите,
деколтета, изкуствени, на килограм.
Разтворени кубчета лед по целувките,
напудрена, стъклена кожа с брокат,
мигли със цвят на катран, пеперудени,
изтъкани от паяк ботуши с тока.
Поръчваш от новата порция "щастие",
(или водка, от онази, с утехата),
палиш тютюнева капка илюзия,
слагаш гримасата (тази за сцена).
След поредната вечер душевна асфикция,
изморена от избор богат (и от лов),
потъваш в леглото (отдавна изстинало)
и пак си си ти (до другата нощ).


© Ася All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??