May 21, 2010, 11:29 PM

Целуни ме 

  Poetry » Love
862 0 0

Целуни ме! Ветровете искам да заглъхнат

от чувството на палеща искра!

Целуни ме! Телата нека тихо да претръпнат

в ритъма на нежните слова!

Целуни ме! Бегло нека погледи да се разминат,

както никога, но времето дойде.

Целуни ме! Нека да усети въздухът ритъма

на бурното, разпалено сърце!

Целуни ме! Целуни ме!

Не! За име недей да питаш!

Целуни ме, както никога досега,

не защото трябва, а защото искаш!

Целуни ме... и не спирай,

имам нужда от теб през нощта.

Целуни ме, дори да зная,

че непознати ще станем през деня!

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??