May 14, 2008, 8:32 AM

Целувка за цял живот! 

  Poetry » Love
591 0 1

Целуни ме страстно, силно, нежно
или въобще не ме целувай!
Желая те със цялото си тяло,
сега, във таз минута.
Направи го ти сега, веднага,
защото магията на този миг
ще отлети безвъзратно!

Гушни ме в топлата си ти прегръдка,
в която чувствам се тъй малка!
Дръж ме здраво във ръцете силни,
защото чувствам се тъй слаба, крехка!
Чуй сърцето ми как препуска,
погледни в очите ми омайни
и виж, че за теб на всичко съм готова!

Обичаш ме! За тебе съм жена.
Ти само мой си, трябва да повтарям,
защото само ти си Любовта,
Живот жадуван, чакан, безвъзвратен!

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??