Oct 1, 2009, 12:12 PM

Целувка за сбогом 

  Poetry » Love
962 1 12

Целувка за сбогом

 

Целувката за сбогом се запомня,

недей да ме целуваш отчуждено.

В една целувка чувството е огън,

без който на човек му е студено.

 

Не ме оставяй дълго да треперя.

Драсни кибрита, после си отивай.

В целувката ти аз ще те намеря,

дори когато няма да те има.

 

И нека ме боли до изнемога.

Душата ревност нека да разяжда.

С целувката, когато е за сбогом,              

не чезне любовта, а се преражда...

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??