Mar 26, 2008, 3:34 PM

Целувка за спомен 

  Poetry » Love
552 0 2

Защо това ми причини,

не можах да разбера

и че те обичах,

останаха нечути мойте слова.

Гласът ми тайно ще те следва,

ще те търси и докосва във нощта,

ще искаш да избягаш ти,

ала сърцето мое няма да го позволи.

Целувка за спомен

ще ти даря,

нека тя те пари през нощите, които

бях във сaмота!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??