May 23, 2009, 10:24 AM

Целувката ти... 

  Poetry
2979 0 11

На крайчеца на устните ми

се е спряла една почти невидима усмивка,

отронена от утрото свенливо.

 

Докосваш ме със устни,

А по твоите пробягва

най-сладката целувка, бездиханна...

 

И парва ме – докосваш ме едвам.

Изпепелява ме...

 

Усмивката ти тъжна бавно

се разлива, наместо мед

от дъхави цветя събран.

...

Омаяна, по твойте устни бягам...

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??