Jul 19, 2023, 12:23 PM

** 

  Poetry
111 0 0

Да продължиш е трудно, когато не искаш да се откажеш.

Ще те намеря в друг живот, надявам се.

 

Когато най-накрая съм мъртъв

Може би ще се върна като някой друг.

И след цялата тази болка, мога да те обичам накрая.

 

Светът се блъска с живота, а аз съм толкова самотен.

Как мога да живея живота си лишен от любовта ти, от твоята любов?

Ще се излекувам ли някога? Просто не знам...

Но без теб, отвореният свят се чувства толкова затворен.

 

Съмнявам се, че някога ще намеря мира вътре.

Ами парчетата, които оставих?

 

Сънувам те в цветове, които не съществуват

Като гледам назад в живота си, знам само това...

Позволих ти да ме прокълнеш с целувката си.

 

Помогни ми да намеря начин да изтръгна тази болка.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??