Nov 18, 2004, 12:13 AM

ч.р.д. 

  Poetry
1154 0 0
С красив букет цветя,
пристъпжам прага ти в 12 през нощта
аз оставям ги до твоята глава
придружени с моита пареща сълза.
Под букета от червени рози,
в плика бял писмо лежи,
в което искренно ти пожелавам,
да се сбъднат твоите мечти.

© Галя Крумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??