Обичам те през януари, февруари и март
до цветния пролетен старт.
Обичам те през април, май и юни
до затоплящите се пясъчни дюни.
Също и през юли, август, септември,
когато листопадът силен заври.
И през октомври, ноември, декември дори
обичам те – студът също гори!
© Ева All rights reserved.