Mar 1, 2014, 12:52 PM

Чашка любов 

  Poetry » Love
740 0 4

Да пием по чашка любов,

всяка глътка - целувка звънлива,

нежен шепот, немирен копнеж,

в свят от сбъднатост ласка игрива.

В този свят с буйна луна

и разпалени, знойни планети,

ще откъсна звездичка една

във ръцете любовно да свети.

Във постеля с уханни цветя,

с припкащ вятър, разрошил косите,

пеперудено с теб ще летя,

после сгушени там под липите

ще омайвам те с изгрева златен,

с ромон нежен, пригален с прибоя,

ще прошепнеш пред взор необятен -

ето тук съм сега... и съм твоя.

Да пием по чашка любов,

всяка глътка да почва с "обичам",

този свят нарисувах за теб

и на тебе го страстно наричам.


© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??