Jun 30, 2007, 10:12 AM

Част от теб  

  Poetry
1181 0 5
Аз съм частица от лед,
която по твоите устни се стича,
но ти искаш на друг да приличам -
да съм нежна, красива и плаха...
Как да разкъсам оковите,
които толкова много те плашат?!
Ледовете не се променят, мили -
веднъж разтопят ли се,
те изчезват в безкрая,
където е и моята собствена драма.
Има фантазии, за които копнеем
и реалности, от които бягаме,
но, мили, аз съм само частица от лед,
не ме оставяй сама в празнотата.
Знам, че на твойта мечта
аз съвсем не приличам.
Аз съм късче от лед,
което по твоите устни се стича.
Мили, разбра, нали, че част от
сърцето ти по  устните ти умира?

© Биляна Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??