Apr 10, 2010, 4:35 PM

Че... 

  Poetry
659 0 18



целунах те

докато спиш

достраша ме

да не те събудя

но толкова притихнал бе

че трябваше да се уверя

че дишаш


усмихна се насън

и ме прегърна

може би сънува

мен

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??