Jul 21, 2021, 10:02 PM

Черешите 

  Poetry » Love
397 0 1

… лепнат устни.
Дъх на череши
в стаята се разнася.
На календара – юни.
Някъде към десети.
В прозореца –
следобедно слънце догаря.

… череша една се търкулва
по нежната кожа.
Стаята в смях избухва.
Изгонили всички тревоги
нежно захапвам плода.
По брадичката вкусния сок се стича…
А часовника на стената отсича:
„Обича те, и ти го обичаш…“

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??