Jun 22, 2012, 10:37 AM

Черният вълк 

  Poetry » Other
609 0 1

Следвам черен вълк

в нощ проклета,

по устните му кръв

от загиналата жертва.

 

Реших да  разбера

накъде се е запътил,

рискувам да умра,

ако ми се зъби.

 

Следвам черен вълк,

нека се усети,

откаченият ми ум

в дерето ме отведе.

 

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??