Dec 10, 2015, 12:32 AM

Черно-бяло 

  Poetry
607 0 2
Черното стояло ми добре,
но бялото обичам повече,
защото е обагрено с  чисти* цветове…
и черното е цвят нали?
По–различен е от другите,
бялото отива  ми, но прави ме различен.
 
Различна ли съм днес?
Ти, приятелю - Кажи?!
Звезди не мога да ти свалям, но с любов
и надежда и вярва – ти помагам!?
 
До вчера – та в себе си дори не вярвах!
Но научих се изправих се и повярвах!
Целта достигнала съм днес сама
и сега отново съм Благодарна,
че научих се да вярвам най-вече в себе си,
видях нещо специално в мен и в моята дарба,
научих се да пиша ред по ред,
да споделям част  от мен, дори и от теб.

Автор: Джулияна Николова

© Джулияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??