Nov 8, 2011, 12:46 PM

Черно-червено 

  Poetry » White poetry
1118 0 0

на четни дати съм добър
на нечетните - пак беся хора
на четни дати съм щастлив
на нечетни имам нужда от опора

влюбвам се на четни дати
на нечетните мечтая да умра
на четни дати ставам Ин
на нечетни аз съм Ян

на четни дати липсваш ми безкрайно
на нечетните те мразя силно
на четни дати облаците снимам
на нечетни книги със поезия горя

на четни дати имам вяра във доброто
на нечетните се мисля за глупак
на четни дати подарявам рози
на нечетни те увяхват в розов прах

на четни дати сънувам как те целувам
на нечетните отново ще бягам
на четна дата ме ще заобичаш
мен - нечетното число красиво

днес календарът казва "нула"
и аз съм разкъсан на две самотен
на четна дата аз те срещнах
на нечетна те помолих да си тръгнеш

на четни дати аз съм жив
на нечетните - камбани бият
на четна дата ще се върна
на нечетна ще желая да умра

на четни дати залагам на нечетни числа
на нечетните се мразя за това
на четни дати завъртам моята рулетка
която пълна е с числа нечетни

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??