Feb 13, 2024, 9:49 AM

Черно и бяло 

  Poetry » Other
124 0 0

Черни думи върху бели листи

избродирани от вдъхновение,
изразяват те идеи чисти,
въплътени във стихотворения.

 

Черни думи падат върху листите
и кънтят в ума през вековете,
преобръщат действията, мислите
на човеците и зверовете.

 

Черни думи светят на екрана,
или пък се носят по вълните,
грачат те понявга като врани,
или се забиват във стените.

 

Черни думи ще кънтят в ушите,
ще останат живи, ще вибрират.
Черни думи - късче от душите
върху бели листи не умират.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??