Sep 4, 2016, 5:59 PM

Черта 

  Poetry » Other
445 1 7

Глаголът Съм се измори

от битката си с Битието.

Заряза всичко и се скри

далеч от пулса на сърцето.

 

Аритмията в линия събра

остатъка от клетвените обещания.

Избра да я превърне във черта-

до тук със общото съзнание.

 

И сложи стигмата на своето си НЕ

пред входната врата на Хоризонта.

Бе време да се срути покривът-небе

над мъртвата идея за поанта.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

* подарено

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??