Танц страстен пали чувствата огнени.
Коси разпилява, а също емоции.
Раздухва жарта на стари спомени.
Не искам това, не искам експлозия.
Червеният цвят не ми отива…
Твърде розова ми става кожата.
Иначе душата отново в танц се извива,
но в бяло облечена ще бъда. Може ли?
Не искам и да слушам теории –
за любов, обич и влюбване.
Слушам на мойта душа мелодията.
И в тази песен с теб обет
за цял живот съм сключила.
© Ирен All rights reserved.