Feb 23, 2021, 7:50 PM

Червеното не ми отива 

  Poetry » Love
105 0 8

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Ами да. И в този сайт си говорим. На един едно му харесва, на друг друго. Понякога авторите успяват по-добре е да да се изразят друг път не толкова успешно. Нещо като творческа работилничка е тук. Нооооо за годините на жените в сайта няма да си говорим нали така. Ир.
 • Ооо, въобще не се притеснявай да помолиш която и да е авторка да си поиграете на изкуство. Това е хубаво, няма нищо неловко в него и дори аз често го правя. Даже стихчето, което ще кача тази седмица го написах точно като един съвместен размисъл за звездите и хората с Ваня Джонева, която тук никой не ще да я чете нито да я коментира. На мен пък темата ми се стори интересна. Въобще, по-добре недей да възлагаш прекалени надежди на тия, които без муза не могат да пишат. Картинката ти наистина е хубава и аз може и да се пробвам другата седмица, да ти съчиня нещо андрогинно за нея, ако ми остане свободно време. Но все пак, много по-интересно ще е да го направи жена, а не аз.
  Хубавото е, когато хората просто си говорят, чрез изкуство за изкуство, а не ходят да изнасилват музите и да ги дебнат в мрачни доби, за да ги хванат за шлифера.
 • Сигурна съм, че не е твоят цвят, също. Ти си пастелен тип жена.
  А, по повод червеното: една приятелка веднъж се хвърли да пробва някаква червена блуза (беше преди около 10години) и продавачката мимоходом само! отбеляза, че да, не е лош избор тази блузка. И че жената след 40те си, започва да налита но червено. Беше особено неловък момент. Как да обясниш, че нямаш още 40😊
  Ей такива неща. Добро утро, бебчета ☕💋🌞
 • Пепи, не съм водила статистика, колко са сините, белите, черните и червените дрехи, които правя, но май са по-малко жените или поне по-рядко, които избират червено за дреха.
  Ив... ами не винаги ми се получава. Особенно пък в поезията. Всеки, разбира се и ти е добре дощъл да направи своя интерпретация на колажа. На мен ще ми е интересно да прочета, но порсонални покани няма да отравям. Важното е на автор да му се прииска да го направи. Дето се казва да го погали музата, а не от поканата да се почувства задължен.
 • Тук обаче нещо не се е получило както трябва. Текстът не пасва на картината. Обаче картината е много подходяща за създаването на поетичен текст. Според мен, той трябва да е без заглавие, да бъде донякъде с мистично или поне загадъчно звучене и да е написан от друг автор, по възможност жена. Защо не поканиш авторки, които харесваш да се пробват? Ще стане интересно.
 • На хубав човек всичко му отива!

  Замислих се. В дрехите ти не преобладават ли синьото и бялото?
 • Ама не ми се смей. Не ми отива червеното.
Random works
: ??:??