Четете мойте песни
Понякога ми иде да захвърля всичко
и да затръшна пътната врата.
Да тръгна без багаж и без посока
и да не бързам да се връщам у дома.
Понякога ми иде да изтрия всичко,
да преобърна дните, да ги залича.
Да съм разумна - стига - и прилична,
на кой му трябвам тиха и добра?
Ще ви оставя да си сърбате попарата,
в пробита купичка, която ми поднесохте.
Животът не е изтъкан от делници,
в които утрото мъгливо и самотно е.
Ще си замина и не ще ви помня,
достатъчно пред всички коленичих.
Ако ви липсвам – потърсете ме,
но не у нас - четете мойте песни.
© Ади All rights reserved.