Jul 11, 2012, 11:15 AM

Четиристишие (дишане) 

  Poetry » Love
975 0 16

Ще те прегърна

в най-отрязания миг на нашата любов,

та после в кръг да се превърнем,

за да се случваме, чрез приливи  – в живот...

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??