Sep 4, 2015, 2:44 PM

Четирите годишни времена 

  Poetry » Phylosophy
521 0 0

Пролет -
ВЪЗКРЕСЕНИЕ
ЦЪФТИ

 

Лято -
потят се
чувства

 

Есен - земята -
от златна по-златна и
по-благодатна

 

Зима - снежинка
кацна на рамото на
булчин(ск)а рокля

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??