May 25, 2010, 6:51 PM

Четвърт тон 

  Poetry » Other
1200 1 20

 

 

пищи

пищи самотата

в отчаяни опити

да пее в унисон

със сестра си

тъгата

но

не успява

по-ниско звучи

с четвърт тон

 

кой ли чува

щом фалша

дъждът заглушава

 

нека да вали

до утрото

когато

дъждовните коси

в облак ще се свият

а зората

с усмивка сияйна

ще ги заличи

 

нека вали

да вали...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??