Jul 25, 2008, 10:20 AM

Чичо Гошо и скъсаните панталони 

  Poetry » Humour
1368 0 5

Гошо се разхожда ведро

с приятеля си Педро

и говори мъдро той,

тема - "Уличния бой":

- И тогава става лошо! -

 каза чичо Гошо.

Но като се спъна,

панталона си напъна.

Панталонът му се пукна,

чичо Гошо като хукна.

Бягаше, докато може

и крещеше: "Боже,боже!" 

Педро гледаше уплашен:

- Тоя Гошо си е страшен!

 

 

© Y. Panda All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??