Apr 25, 2019, 12:18 PM

Човек не си купува любовта 

  Poetry » Love
944 2 3

Човек не си купува любовта,
човек я дава, щом сърцето иска,
изстрелва я със огнена стрела
и после с устни раната притиска.
Човек не си купува любовта,
човешката любов се заслужава,
живее от протегната ръка 
или умира бавно от забрава.
Човек не си купува любовта,
тя винаги навреме го намира,
родена от човешките сърца,
с които Господ прави еликсира.

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??