Aug 12, 2018, 10:15 AM

Чрез Орфей 

  Poetry
226 0 0

небесно древна
чрез Орфей - напевна и
уви плачевна

 

.............................................

 

алтернативно:

 

небесна древност
чрез Орфей - напевност и
уви плачевност

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??