Jul 9, 2013, 1:15 PM

Чу ли, мамо 

  Poetry » Love
549 0 6

Мамо, сигурно ще дойде.
Ти вратата отвори.
Дръж се, моля те, спокойно,
но ме няма! Запомни!

Няма право да ме търси!
В раните да сипва сол...
Нишката ни се прекъсна.
Аз не исках. Беше той!

Но недей да се ядосваш!
Ще се справя със това.
Няма нерви да прахосвам
по изгубени неща.

Искам просто да приключи,
да забравя, може би...
болката ми ме научи,
че не е за мен, уви.

Ако съжалява - нека!
Вчера хич не съжали!
Няма ме... и съм далеко!
Мамо... просто излъжи!


© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??