Aug 29, 2021, 12:17 AM

Чудо 

  Poetry
511 3 3

В косите ти,   ветровете ще сплитам...

В дланите  спомени ще събирам,

а очите  в тишини ще потапям

амброзия по устните ще се стапя

 

С две ръце  ще те милвам безспирно

както грънчар  своето творение дивно.

И бавно… ще те вая  с  пръсти

в  трепета на  дихания  къси.

 

В нощния  хлад ще пируват телата

слети в едно,  пиещи еликсира до дъно

достигнали  апогея с крилата си,

потръпващи от любовното чудо

 

В утрото с полъха на щастливият миг

усмивка  ще слее  душите  звънливи

с отпечатъка на трептящия стих:

Любовта е чудо…чудо…чудо..

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??