Dec 10, 2009, 7:44 PM

Чудо си 

  Poetry » Love
797 0 0

Река си,
а аз съм твоят бряг,
с усмивка галиш ми лицето.

Вятър си,
а аз съм облаците в бяг,
да стигнат до сърцето.

Слънце си,
а аз съм твоето небе
и галиш ме с лъчите си.

Буря си,
а аз съм цветето под теб,
заливаш ме с страстта си.

Нощта си,
а аз пък съм градът,
завиваш ме със нежност.

Денят си,
а аз съм твоята светлина,
нетърпелива сутрин да те види.




© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??