Nov 10, 2020, 11:07 PM

Чук 

  Poetry » Love
345 4 7

Като камък е сърцето
(даже да не ти се вярва) -
ще се счупи ако 

 

чукаш 

 

не където трябва.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??