Aug 14, 2007, 4:25 PM

Чуваш ли  

  Poetry
610 0 1
 

Чуваш ли дъжда -

капките, които докосват дланите ти?

Чуваш ли как са се сгушили птиците?

Премигат лампите тук-там, изчезват...

Чуваш ли стъпките -

друг преди теб е минал по този път!
Чуваш ли прошката -

виновните скланят глава!
Чуваш ли пясъка под нозете ти,

следващ те зловещо!
Чуваш ли тъмното,

изгубващо се в капките дъжд?
Чуваш ли болката - сгушена в сърцата?

Чуваш ли дъжда - целуващ прозореца?

Чуваш ли ласките на капките,  

потъващи в земята?

Чуваш ли писалката, галеща листа...

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??