Jul 23, 2008, 10:46 AM

Чуваш ли го? 

  Poetry
451 0 3
 

Слушай!...

Слушай в тихото...

В безкрайния му дрезгав шум...

 

Слушай!...

Слушай в тътена...

Във заглушаващата монотонност

на удавената в него тишина...

 

Слушай!

 

Заслушай се в тълпата!

Заслушай се във самотата!...

...

 

Чуваш ли го?

 

Онова... умиращото?...

............................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??