Ако думите не стигат,
или логиката куца,
ако мъката надига,
и засяда като буца,
ако топло и студено,
се редуват непрестанно,
и преди да е родено,
нещо се изгубва странно,
значи чувствата бушуват,
във душата наранена,
спомените не лекуват,
любовта несподелена.
© Рот Кив All rights reserved.