Aug 6, 2008, 3:17 PM

Чувства за неверници 

  Poetry » Love
609 0 8

Наказах теб... но себе си убих,

направих го... докато чаках,

поредните ти думи заглуших,

унищожих, разпръснах мрака.

 

Сега съм с теб, макар и нереално,

сега съм силна, макар да съм сама,

сега жена съм... приказно мечтана,

сега съм... парещ огън в пепелта.

 

Сега и стена и раздирам със наслада

на болката... прокъснатата дреха,

сега дъха ти... нереално аз побирам

в отворената си... вълшебна шепа.

 

Сега е рано... рано да ни има,

сега е късно... късно да ни няма,

сега е... изгрева на здрача във очите,

сега е... здрач във утринта смълчана.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??