Чувствам те -
по всяко време,
в всеки полъх,
в клетките си,
в душата си -
навсякъде те чувствам.
В всяко листенце,
дръвче и капчица.
Във вятъра, дъжда,
морето и реката.
Навсякъде си ти
край мен - чувствам те.
В всяко парченце от
сърцето ми си ти -
в топлото и студеното,
в самотата и радостта,
в гласа ми и мислите ми -
навсякъде те чувствам -
отвън и вътре в мен.
© София Русева All rights reserved.