Jan 6, 2016, 8:03 AM  

Чувствата хванаха хрема 

  Poetry » Love
688 0 8

Ако само допълвам самотата ти
ако съм видима вещ от къщата,
ако съм част от егото,
а отдавна не съм същата,
ако не даваш,
но вземаш чувства
и преливаш чашите
от празно в пусто
ако вярата ми е осакатена
и ми е много, ама много
студено.
А ти държиш вратата отворена
и чувствата хванаха хрема,
ако е празна надеждата
и си отида.

Ще затворя след себе си.
Не излизай.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??